Over Ons

Uitstekende goederen voor een fractie van de nieuwprijs: de beste tweedehands spullen in IJmuiden vindt u bij ons.

Waar u naar op zoek bent, daar wilde iemand anders graag vanaf: bij De Kring Lenie in IJmuiden vindt u een geweldige selectie tweedehands goederen. In perfecte conditie maar voor slechts een fractie van de nieuwprijs. Kleding, sieraden, meubilair, huisraad, apparatuur, boeken: u kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij ons. Het beste aanbod aan tweedehands in Ijmuiden!

Uitgebreid aanbod

Waarom nieuw kopen als u dezelfde kwaliteit tweedehands kunt aanschaffen voor slechts een fractie van de nieuwprijs? Niet alleen bent u veel voordeliger uit, ook draagt u op deze manier bij aan een duurzame samenleving. Wij verkopen o.a.: kleding, meubilair, electronica, speelgoed, videobanden, cd's en gereedschap.

Er is te veel om op te noemen: komt u bij ons langs om gezellig door het actuele aanbod te snuffelen.

Superkwaliteit

Die mooie vaas, het kussentje of dat leuke retrolampje waar uw hele interieur van opfleurt, grappige en unieke kledingstukken die weer helemaal in de mode zijn, of praktische spullen waaraan u liever niet te veel geld besteedt: bij De Kring Lenie in IJmuiden tikt u het voor een prikkie op de kop.

Wij houden de kwaliteit van de tweedehands spullen die wij inkopen nauwkeurig in de gaten. Zo weet u zeker dat alles wat u bij ons koopt prima functioneert en in uitstekende conditie is.